Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumbreda.nl


  Mediums advieslijn in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Stientje
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Geweldig gesprek gehad met jou. Je voelt het goed aan, en weet het prima te omschrijven. Dankjewel voor je duidelijkheid.




Ervaring van Anonie met medium Stientje   Ervaring van Anonie met medium Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Maanden terug had Stientje gezegd dat ik in mei een man zou ontmoeten, en inderdaad is ook gebeurd. Stientje is kort en krachtig met duidelijke antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Selma met medium Stientje   Ervaring van Selma met medium Stientje   Ervaring van Selma geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met medium Stientje   Ervaring van Anonie met medium Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  aardige vrouw snel conluderend en wat bijzonderheden bevestigend,ons plan en toekomst gebeuren wachten we vol spanning nu tegemoet.we laten het weten mocht haar visie uitkomen.Alvast dank voor de ontstane gemoedstrust.




Ervaring van Ruud en Tiny met medium Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny met medium Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Fijn en goed gesprek gehad. ze heeft goede en snelle waarnemingen. Leuk om mee te praten.




Ervaring van An met medium Stientje   Ervaring van An met medium Stientje   Ervaring van An geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje ziet het snel en goed. Super.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Ik bel jou graag en zeer dankbaar voor jou waarnemingen cq voorspellingen die ook uitkomen op dat moment.
Ik wens jou hierbij fijne kerstdagen een voortreffelijk voorspoedig 2019.




Ervaring van Diana met medium Stientje   Ervaring van Diana met medium Stientje   Ervaring van Diana geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Super consult. Snel en to the point zonder enige info die ik al zou verteld hebben. En antwoord op mijn tweede vraag die ik in mijn hoofd had, maar nog niet stelde. Ze wist dingen heel goed te verwoorden. Laat je niet afschrikken misschien door de vermelding van erfheks. Positieve mindset nu. Een echte aanrader.




Ervaring van E.L. met medium Stientje   Ervaring van E.L. met medium Stientje   Ervaring van E.L. geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Heel goed.




Ervaring van S met medium Stientje   Ervaring van S met medium Stientje   Ervaring van S geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Lieve Stientje,
Ik bel je geregeld op omdat ik je topmedium vind. Je bent eerlijk in het geven van je adviezen en je voorspellingen zijn komen altijd uit. Dank je wel. Tot gauw weer.




Ervaring van Diana met medium Stientje   Ervaring van Diana met medium Stientje   Ervaring van Diana geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  een heel helder gesprek waar ik zeker mee verder kan . zeer lieve oprechte vrouw . ik hoop dat alles mag uitkomen ;) . Bedankt .




Ervaring van Robin met medium Stientje   Ervaring van Robin met medium Stientje   Ervaring van Robin geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Beste Stientje, je bent een heel bekwaam en vriendelijk persoon. Het ritueel dat je uitgevoerd hebt voor een goede vriend om werk te vinden heeft heel vlug een goede reactie gegeven en hij werd gecontacteerd om zich gaan voor te stellen. Dit ritueel opent een deur naar kansen. Fantastisch. Hartelijk dank.




Ervaring van Annik met medium Stientje   Ervaring van Annik met medium Stientje   Ervaring van Annik geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Thank you so very much Stientje. It helped so to receive your insight. I am sorry to have not been able to thank you personally before the credit ran out. Hope you read this. The reading seemed very accurate. The future, I must wait to see. Your sensitivity was much appreciated. Hope we speak again.




Ervaring van Anon met medium Stientje   Ervaring van Anon met medium Stientje   Ervaring van Anon geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Ik wens iedereen een fantastisch spiritueel 2018 toe.
Vol liefde en geluk, goede gezondheid en al wat je hartje maar verlangt .
blessed be . Stientje.




Ervaring van Stientje met medium Stientje   Ervaring van Stientje met medium Stientje   Ervaring van Stientje geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Lieve Stientje voelt alles perfect aan .
zeer nauwkeurig TOP meid . Fijne Kerst .




Ervaring van anoniem met medium Stientje   Ervaring van anoniem met medium Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  like it :-)).




Ervaring van dierenliefhebbertje met medium Stientje   Ervaring van dierenliefhebbertje met medium Stientje   Ervaring van dierenliefhebbertje geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje, hartelijk bedankt voor het goeie gesprek. Je ziet en voelt alles goed aan. Zuiver en goed medium, tot later.




Ervaring van Anonie met medium Stientje   Ervaring van Anonie met medium Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 7 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Dankjewel voor een heel fijn consult. Met bewondering.
Emma.




Ervaring van Emma met medium Stientje   Ervaring van Emma met medium Stientje   Ervaring van Emma geplaatst op 7 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Beter dan de meeste mediums die ik ooit sprak. Hier moet je zijn.

Dank.




Ervaring van Alexander met medium Stientje   Ervaring van Alexander met medium Stientje   Ervaring van Alexander geplaatst op 24 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Dag Stientje, je had gelijk. Ik zal u ook nog eens bedanken via telefoon .




Ervaring van Es met medium Stientje   Ervaring van Es met medium Stientje   Ervaring van Es geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Ik wil Je bedanken voor je uitzonderlijke gaven. bedankt voor alles. Benjamin.




Ervaring van Benjamin met medium Stientje   Ervaring van Benjamin met medium Stientje   Ervaring van Benjamin geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Dank voor je advies. Ik ben blij dat ik je te pakken kreeg.Je bent heel goed.




Ervaring van Angel met medium Stientje   Ervaring van Angel met medium Stientje   Ervaring van Angel geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Lieve Stientje,

Je voorspelling is uitgekomen wat betreft de documenten. Het is precies zo gegaan zoals je had voorspeld. Ik vertrouw erop dat je andere voorspellingen ook uitkomen.

Veel liefde toegewenst.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje blij dat ik je gesproken hebt. de dingen die je vertelde klopte helemaal. hetgeen je vertelde over de persoon waarover ik vraagde . dank je wel.




Ervaring van anoniem met medium Stientje   Ervaring van anoniem met medium Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje, bedankt voor je scherp en helder consult.Ik weet nu dat het goed komt .




Ervaring van Juan met medium Stientje   Ervaring van Juan met medium Stientje   Ervaring van Juan geplaatst op 19 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Heey Stientje,

Ik wil je heel erg bedanken voor je eerlijkheid. Je kan heel goed invoelen op personen en je wist al veel te zeggen zonder dat ik iets hoefde te vertellen. Je eerste voorspelling wat betreft de zwangerschap is al uitgekomen. Dit is de 2e keer dat ik je heb gebeld, vorige keer waren je voorspellingen ook in een korte periode uitgekomen.
Wens je veel liefde.
Groetjes, dame.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje kan meer dan ze zelf denkt. Ze stelt me altijd gerust. Amy.




Ervaring van Amy met medium Stientje   Ervaring van Amy met medium Stientje   Ervaring van Amy geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Ik wil je heel erg bedanken. Je 1ste voorspelling is gegaan zoals je zei. Ik ben tevreden uit het buitenland teruggekomen. Wat begon als een nachtmerrie is helemaal goed afgelopen. Dat zei je ook.




Ervaring van Tevreden terugkomst met medium Stientje   Ervaring van Tevreden terugkomst met medium Stientje   Ervaring van Tevreden terugkomst geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  prettige lieve stem en weet ook veel. zeer heldervoelend.erg bedankt Stientje.ik voel me een stuk gerustgesteld.liefs, S.




Ervaring van shanti met medium Stientje   Ervaring van shanti met medium Stientje   Ervaring van shanti geplaatst op 8 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Hoi Stientje vanavond je aan de lijn gehad. Zeer directe antwoorden en concreet. Bedankt voor je onovertroffen antwoorden van mij vragen en meelevend.




Ervaring van HG met medium Stientje   Ervaring van HG met medium Stientje   Ervaring van HG geplaatst op 8 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Ha Stientje, je had helaas gelijk van de *koude douche*. xxx.




Ervaring van A met medium Stientje   Ervaring van A met medium Stientje   Ervaring van A geplaatst op 5 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Dag Stientje. Ik had nog maar twee keer naar een paragnoste gebeld. Maar jij bevalt me wel.

Ik was erg onder de indruk van je adviezen. Je weet veel en hopelijk komt alles uit wat je zegt.
Leentje.




Ervaring van Leentje met medium Stientje   Ervaring van Leentje met medium Stientje   Ervaring van Leentje geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje, blij je te ontdekken. bedankt voor alles wat je tegen me zei.
Geweldig zoals jij zaken inschat.
Dank, Janet.




Ervaring van Janet met medium Stientje   Ervaring van Janet met medium Stientje   Ervaring van Janet geplaatst op 4 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Hallo Stientje, vandaag, 31 dec heb ik je gesproken over de liefde. Je bent goed en helder, fijn consult. Heel erg bedankt voor wat je zei. Een fijne jaarwisseling :-) Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Hai Stientje,
Ik heb jou gister gesproken. Zonder dat ik informatie gaf beschreef jij de man waar het om ging.De man waarvan ik denk dat hij mijn liefde gaat zijn.Zo bijzonder.Jij bevestigde idd dat hij het is. Time will tell,geduld.Dankjewel.

Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumbreda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden